Thomson Reuters solutions for supporting the journal selection process and best research publication practices for research performance evaluation in Serbia

У Амфитеатру Народне библиотеке Србије у Београду, дана 19. октобра, 2016. године, са почеткомк у 13.00 часова одржана је радионица на тему „Thomson Reuters solutions for supporting the journal selection process and best research publication practices for research performance evaluation in Serbia“ коју је организовало Одељење за научне информације у сарадњи са представницима издавачке куће Thomson Reuters. Радионица је намењена уредницима научних часописа у Србији. Радионици је присуствовао главни уредник часописа International Journal of Cognitive Research in Science, Engineering and Education (IJCRSEE), др Лазар Стошић.
Предавање је одржала др Евангелиа Липитакис која је говорила о важности процеса одабира научних часописа и том приликом је указала на важност процеса одабира научних часописа. Након излагања уследила су бројна питања на која је др Евангелиа Липитакис одговарала.
Након излагања представника Thomson Reuters-a, предавање је одржао и др Енес Сукић који је говорио о процесу пријаве и аплицирања часописа у DOAJ бази као и на поступке на које треба обратити пажњу.

Simple Picture Slideshow:
Could not find folder /home/adseeurn/public_html/images/ThomsonReuters